• ulu_fanua_01

Solenoid valve

1. Whats o le solenoid valve
Solenoid valve o se elemene fa'avae otometi e fa'aaogaina e pulea ai le vai ma e patino i le actuator;E le gata i le hydraulic ma pneumatic.O le solenoid valve e faʻaaogaina e pulea ai le itu o le tafe o le hydraulic.O masini masini i totonu o le falegaosimea e masani ona pulea e le uamea hydraulic, o lea o le a faʻaaogaina ai le valve solenoid.
O le taʻiala galue o le solenoid valve o loʻo i ai se pu tapuni i totonu o le solenoid valve, ma o loʻo i ai pu i tulaga eseese.O pu taitasi e tau atu i paipa suauu eseese.O loʻo i ai se valve i le ogatotonu o le ana, ma e lua electromagnets i itu uma e lua.O le coil mageta i le itu e faʻamalosia ai le tino valve o le a tosina atu i le fea itu.E ala i le faʻatonutonuina o le gaioiga o le tino o le valve, o le a poloka pe maʻi puʻu alavai eseese.E masani lava ona matala le pu o le suauu, ma o le suauʻu suauʻu o le a ulu atu i paipa faʻafefe suauʻu eseese, Ona tuleia lea e le mamafa o le suauʻu le piston o le paʻu suauu, lea e faʻaulu ai le piston rod, ma le piston rod e faʻanofo ai le masini masini e gaoioi.I lenei auala, o le gaioiga faʻainisinia e pulea e ala i le puleaina o le taimi nei o le electromagnet.
O loʻo i luga o le faʻavae lautele o le solenoid valve
O le mea moni, e tusa ai ma le vevela ma le mamafa o le ala o loʻo tafe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le paipa o loʻo i ai le mamafa ma le tulaga o le tagata lava ia e leai se mamafa.O le mataupu faavae galue o le solenoid valve e ese.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le zero-voltage startup e manaʻomia i lalo o le kalave, o lona uiga, o le coil o le a suʻeina atoa le tino taofi pe a uma ona faʻamalosi.
O le solenoid valve ma le mamafa o se pine e tu'u i luga o le tino taofi pe a uma ona faʻamalosi le vili, ma faʻapipiʻi le tino taofi i le mamafa o le vai lava ia.
O le eseesega i le va o auala e lua o le solenoid valve i le tulaga o le tagata lava ia tafe le tele o le voluma ona o le coil e tatau ona susu i luga le tino atoa o le faitotoa.
O le solenoid valve i lalo o le mamafa e manaʻomia ona suʻeina le pine, ina ia mafai ona laʻititi lona voluma.
Valau solenoid galue tuusa'o:
Mataupu Faavae: A faʻamalosia, o le solenoid coil e faʻatupuina le malosi eletise e sii ai le vaega tapuni mai le nofoa valve, ma tatala le valve;Pe a motusia le eletise, e mou atu le malosi eletise, o le tautotogo e oomi le vaega tapuni i luga o le nofoa valve, ma tapunia le valve.
Fa'aaliga: E mafai ona galue masani i lalo ole vacuum, le lelei o le mamafa ma le leai o se mamafa, ae o le lautele e masani lava e le sili atu i le 25mm.
Fa'asoa tu'u sa'o-gaioiina alavai solenoid:
Fa'avae: O se tu'ufa'atasiga o le tu'usa'o-gaioiga ma le ituaiga pailate.Afai e leai se eseesega o le mamafa i le va o le inlet ma le outlet, o le eletise eletise o le a sii saʻo le pailate laʻititi valve ma le vaʻa autu e tapunia i luga pe a uma le malosi, ma o le a tatala le valve.A oʻo atu i totonu ma fafo le eseesega o le mamafa amata, o le eletise eletise o le a faʻatautaia le vaʻa laʻititi, o le mamafa i le potu pito i lalo o le valve autu o le a tulaʻi mai, ma o le mamafa i le potu pito i luga o le a pa'ū, ina ia tuleia le valve autu. agai i luga e ala i le faaaogaina o le eseesega o le mamafa;Pe a motusia le eletise, e faʻaaoga e le alavai pailate le malosi o le puna poʻo le mamafa e tulei ai le vaega tapuni ma agai i lalo e tapuni ai le valve.
Fa'aaliga: E mafai fo'i ona fa'agaoioia ile leai se eseesega o le mamafa, vacuum ma le maualuga, ae o le mana e tele, o lea e tatau ai ona fa'apipi'i fa'alava.
Pilot faagaioia solenoid valve:
Mataupu Faavae: pe a faʻamalosia, o le malosi eletise e tatala ai le pu pailate, ma o le mamafa i totonu o le potu pito i luga e pa'ū vave, faʻatupuina se eseesega maualuga ma maualalo o le mamafa i le vaega tapuni.O le mamafa o le vai e tuleia ai le vaega tapuni agai i luga, ma tatala le alatoto;A motusia le eletise, e tapunia e le malosi o le tautotogo le pu pailate, ma o le mamafa o le inlet e vave ona fausia ai se eseesega o le mamafa i lalo ma maualuga i luga o le valve tapuni vaega e ala i le pu.O le mamafa o le vai e tuleia ai le alatoto vaega tapuni i lalo e tapuni ai le alatoto.
Fa'aaliga: O le tapula'a pito i luga o le va'aiga o le vai e maualuga, ma e mafai ona fa'apipi'i fa'apitoa (fa'apitoa), ae e tatau ona fa'amalieina le tulaga o le fa'amama o le vai.
O le lua-tulaga lua-ala solenoid valve e aofia ai valve tino ma solenoid coil.Ose fa'atonuga tu'usa'o fa'atasi ai ma lona lava alalaupapa fa'asa'o fa'ata'amilosaga ma overvoltage ma overcurrent puipuiga saogalemu
O le solenoid coil e le fa'amalosia.I le taimi nei, o le uʻamea uʻamea o le valve solenoid e faalagolago i le pito paipa lua i lalo o le gaioiga o le tautotogo toe foi mai, tapunia le lua paipa pito pito, ma le tasi paipa pito pito o loʻo i le tulaga tatala.O le refrigerant tafe mai le paipa tasi pito pito paipa o le solenoid valve i le pusaaisa evaporator, ma le pusaaisa evaporator toe tafe atu i le compressor e iloa ai le taamilosaga refrigeration.
O le solenoid coil ua fa'amalosia.I le taimi nei, o le uʻamea autu o le valve solenoid e manumalo i le malosi o le tautotogo toe foʻi mai ma agai atu i le pito paipa tasi i lalo o le gaioiga o le malosi eletise, tapuni le pito paipa tasi, ma le lua paipa pito pito i luga o le avanoa. setete.O le refrigerant tafe mai le lua paipa pito pito paipa o le solenoid valve i le pusaaisa evaporator ma toe foi i le compressor e iloa ai le taamilosaga refrigeration.
O le lua-tulaga tolu-ala solenoid valve e aofia ai valve tino ma solenoid coil.O se fausaga tuusa'o fa'atasi ai ma alalaupapa fa'asa'o fa'asologa ma overvoltage ma overcurrent puipuiga saogalemu А?Br> Tulaga galue 1 i le faiga: o le solenoid valve coil e le o fa'amalosia.I le taimi nei, o le uʻamea uʻamea o le valve solenoid e faalagolago i le pito paipa lua i lalo o le gaioiga o le tautotogo toe foʻi mai, tapuni le lua paipa pito pito, ma le tasi paipa pito pito o loʻo i le tulaga tatala.O le refrigerant tafe mai le paipa tasi pito pito paipa o le solenoid valve i le pusaaisa evaporator, ma le pusaaisa evaporator toe tafe atu i le compressor e iloa ai le taamilosaga refrigeration.(Silasila i le Ata 1)
Tulaga galue 2 i le faiga: solenoid valve coil ua malosi.I le taimi nei, o le uʻamea autu o le valve solenoid e manumalo i le malosi o le tautotogo toe foʻi mai ma agai atu i le pito paipa tasi i lalo o le gaioiga o le malosi eletise, tapuni le pito paipa tasi, ma le lua paipa pito pito i luga o le avanoa. setete.O le refrigerant tafe mai le lua paipa pito pito paipa o le solenoid valve i le pusaaisa evaporator ma toe foi i le compressor e iloa ai le taamilosaga refrigeration.


Taimi meli: Ian-16-2023