• ulu_fanua_01

Scania Truck Engine Separator Repair Kit 2176067

Afai e iai sau ta'avale Scania ma o lo'o mana'omia se pusa fa'aleleia o le suau'u, ua e sau i le nofoaga sa'o. O le suau'u separator o se vaega taua i le afi afi, e nafa ma le vavaeeseina o le suauu mai le ea o loʻo taamilo i totonu o le afi. I le aluga o taimi, e ono masaesae le suauʻu vavae ma manaʻomia le sui. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai pusa faʻapipiʻi suauu o loʻo avanoa mo taʻavale Scania, e aofia ai numera 2176067, 1866692S, 2060980S, 1883239S, 2139831S, 1921822S, ma le 1921821S. O pusa nei ua mamanuina e tuʻuina atu ai vaega uma e manaʻomia mo se toe faʻaleleia atoatoa ma lelei o le suauʻu vavae i lau loli Scania.

A o'o mai i le tausiga o lau ta'avale Scania, e taua tele le fa'aogaina o vaega sili ona lelei e fa'amautinoa ai le fa'atinoina lelei ma le umi. O pusa faʻaleleia o le suauu o loʻo taʻua i luga o vaega moni Scania, ua mamanuina ma gaosia i tulaga maualuga e faʻafetaui ai manaʻoga faʻapitoa o loli Scania. I le faʻaaogaina o vaega moni, e mafai ona e mautinoa i le lelei ma le faʻamaoni o vaega, faʻamautinoa o loʻo faʻaauau pea lau loli i le mea sili.

O se tasi o itu taua o le faʻaaogaina o pusa faʻaleleia o le suauʻu Scania moni o le faʻamautinoaina o le fetaui ma le fetaui. O pusa nei ua mamanuina faapitoa mo taʻavale Scania, faʻamautinoaina le fetaui lelei ma le faʻaogaina lelei ma le masini afi o loʻo i ai nei. E le gata ina fa'afaigofieina le faiga o le toe fa'aleleia ae fa'aitiitia ai fo'i le fa'aletonu o fa'afitauli e ono tula'i mai pe a fa'aaoga vaega mulimuli po'o vaega le moni.

I le faaopoopo atu i le fetaui, o le isi itu taua e mafaufau i ai pe a faʻatau se pusa faʻapipiʻi suauʻu faʻaleleia o le lelei o vaega o loʻo aofia ai. O vaega moni o le Scania e fa'ata'ita'iina fa'amalosi ma fa'atonuga lelei e fa'amautinoa ai latou te ausia tulaga maualuga mo le fa'atinoga ma le tumau. E ala i le filifilia o se pusa suauʻu separator toe faaleleia moni, e mafai ona e mautinoa o loʻo e mauaina vaega o loʻo fausia ina ia tumau ma faʻafetaiaʻia manaʻoga o le faʻaaogaina o loli mamafa.

Ia, se'i o tatou su'esu'e i numera o vaega fa'apitoa o lo'o aofia i totonu o le pusa fa'aleleia o le suauu. Vaega numera 2176067 o se vaega taua tele e faia se sao taua i le vavaeeseina lelei o le suauu mai le ea i totonu o le afi afi. Ua mamanuina e tetee atu i le maualuga o le vevela ma le mamafa o loʻo i ai i totonu o le afi afi, faʻamautinoa le faʻatuatuaina o le faʻatinoga i lalo o tulaga faʻaogaina uma.

E faapena foi, o le vaega numera 1866692S o se isi vaega taua o loʻo aofia i totonu o le pusa faʻapipiʻi suauʻu. O lenei vaega e nafa ma le tausisia o le faʻamaoni o le faʻagasologa o le vavaeeseina o le suauu, puipuia o le suauu mai le ulufale atu i nofoaga e mafai ona faʻaleagaina pe faʻaitiitia ai le lelei o le afi afi.

O vaega numera 2060980S, 1883239S, 2139831S, 1921822S, ma le 1921821S o ni vaega taua foi o le pusa fa'aleleia o le suauu, e tofu sao i le atoatoa ma le fa'atuatuaina o le fa'agasologa o le vaeluaga o le suauu i lau loli Scania. O nei vaega e galulue faʻatasi ina ia mautinoa o loʻo vavae ese lelei le suauʻu mai le ea, e mafai ai ona mama ma lelei le faʻaogaina o le afi afi.

A o'o mai i le fa'atauina o se pusa suau'u va'ava'ai toe fa'aleleia mo lau ta'avale Scania, o le sailia o se tau lelei e masani lava ona fa'amuamua. O vaega moni o le Scania e lauiloa mo le lelei ma le fa'amaoni, ma e ui e ono o'o mai i se tau maualuga teisi atu pe a fa'atusatusa i isi fa'atauga, o fa'amanuiaga mo taimi umi e sili atu nai lo le fa'afaigaluegaina muamua. E ala i le filifilia o vaega moni, e mafai ona e mautinoa i le faʻatinoga ma le umi o le ola o vaega, mulimuli ane faʻasaoina oe taimi ma tupe i le taimi umi.

I le faaiuga, afai o loʻo e manaʻomia se pusa suauʻu toe faʻaleleia mo lau loli Scania, mafaufau i vaega moni Scania ma numera numera 2176067, 1866692S, 2060980S, 1883239S, 2139831S, 1921822S, ma le 1921822S, ma le 1921822S. O nei pusa ua mamanuina e tuʻuina atu ai se fofo atoatoa ma aoga mo le toe faʻaleleia o le suauʻu vavae i lau loli, faʻamautinoa le fetaui, lelei, ma le faʻamaoni. Faatasi ai ma vaega moni Scania, e mafai ona e mautinoa o le a faʻaauau pea le faʻaogaina o lau loli i lona tulaga sili, e tuʻuina atu ai le faʻatinoga ma le umi o loʻo lauiloa ai loli Scania.

Inisinia Ta'avale Scania

Taimi meli: Aukuso-13-2024